Vemdalsfjällens företagareförening

Inbjudan till Workshop om inflyttning och kompetensförsörjning.

Hej alla medlemmar

Vi har från kommunen fått inbjudan till företagare som är intresserade av att delta i en workshop som handlar om inflyttning och kompetensförsörjning. Det är en del av kommunens befolkningsutveckling i samarbete med projektet ”En attraktiv region” med syftet att stimulera inflyttning och stärka kompetensutvecklingen.

Låter det intressant? Läs mer nedan

Hälsningar från Styrelsen

Välkommen till workshop om inflyttning och kompetensförsörjning!
Vill du vara med och bidra till att göra Härjedalen och kommunens olika arbetsgivare mer attraktiva för fler? Då är du välkommen till en digital workshop om det viktiga ämnet inflyttning och kompetensförsörjning.
Syftet är att diskutera olika aktiviteter och arbetssätt för hur t ex kommun, företag/arbetsgivare, föreningar och eldsjälar kan samarbeta för att locka fler till kommunen. Workshopen kommer lägga grunden till en konkret handlingsplan för det framtida arbetet.
Workshopen består av två delar: 1,5 timme i februari och 1,5 timme i mars. Den är anpassad till att du som t ex är företagare ska kunna delta utan att lägga för mycket tid vid varje tillfälle. Man bör kunna delta vi båda tillfällena.
Workshopen ingår i kommunens befolkningsutvecklingsarbete och i ett projekt som heter En attraktiv region. Projektet genomförs av Region Jämtland Härjedalen tillsammans med länets åtta kommuner och Länsstyrelsen. Målet är att attrahera och förenkla för fler inflyttare att ta steget till Härjedalen och underlätta kompetensförsörjning för företag.
Future Place Leadership och Gomorron Östersund kommer tillsammans leda workshopen.


Mer information:
När?
Kl. 09.00-10.30 den 17 februari för workshop 1
Kl. 09.00-10.30 den 23 mars för workshop 2
Hur?
Digitalt, via Zoom. Länk skickas ut närmare inpå.


Anmäl dig här


Vid frågor kontakta linnea.rohlin@herjedalen.se
Varmt välkommen till spännande diskussioner!

10 feb, 2021