Vemdalsfjällens företagareförening

Vemdalen Arena – Upplevelsernas Centrum

Vemdalen, 2021-06-11

Vemdalens Företagarförening vill med stolhet visa illustrationer över Vemdalen Arena. Projektet framskrider enligt plan och beräknas vara färdigställt 2023/24.

Illustrationer och ritningar är framtagna av Mondo arkitekter i Karlstad och visar fasaden mot Åsgatan med ingångspartiet. Byggnaden kommer att bli i underkant av 5000m2 och inrymma en fullstor sporthall / eventarena, trampolinpark, gym, café, utställningar, padel, squash, klättring och lokaler för idrottsverksamhet.

”Vi är väldigt glada för ett bra samarbete med Mondo arkitekter när det gäller framtagning av ritningar och illustrationer,” säger projektledare Marcus Walfridson.

Vemdalen Arenas placering mitt i vår vackra by kommer bidra till att försköna centrum och hjälpa till att skapa mer aktiviteter året runt.

Projektledare Walfridson säger, ”Nu börjar vi se på möjligheten att sälja arenanamnet och ersätta Vemdalen Arena på illustrationerna med ett nationellt företagsnamn. Vi har redan några stora företag intresserade och kommer troligen att slutföra försäljningen av arenanamnet i höst.”

Vemdalen Arena kommer bli ett otroligt lyft för hela Destination Vemdalen. Genom att skapa möjlighet för flera nya aktiviteter året runt kommer vi kunna attrahera fler turister och fastboende vilket leder till en positiv ekonomisk utveckling för hela destinationen.

För mer information om Vemdalen Arena:

Marcus Walfridson, projektledare (070-755 34 63)

14 jun, 2021